Sâmbătă, de la ora 11.00, respectiv 16.00 se va disputa etapa XIX în Seria I şi etapele XV în Seriile II şi III ale Ligii a V-a. În prima serie, de la ora 11.00, liderul Arena Alba Iulia dă startul în Seria I, având programat meciul cu Unirea Cergău.

Celelalte jocuri se vor disputa de la ora 16.00, ele fiind  programate astfel: AS Cetatea de Baltă – Langentahl Valea Lungă, Progresul Fărău – Partizanii Sîmiclăuş, Viitorul Biia – Avântul Sâncel, Inter Mihalţ – Crăciunelul de Jos, Sportul Bucerdea – Dacia Mihalţ.

În Seria II-a, avem parte de jocul Fortuna Lunca Mureş – Sportul Liveziile de la ora 11.00, iar de la ora 16.00 este programat derby-ul zilei în Liga a V-a, Inter Ciugud – Industria Galda de Jos, meciul primelor combatante care se înfruntă pentru accederea în Liga a IV-a. Liderul Decebal Cricău are un joc dificil la Olimpic Berghin, o echipă care nu lasă uşor puncte acasă, în timp ce Şoimii Ciumbrud, care completează grupul formaţiilor favorite la promovare, pare a avea o etapă uşoară, jucând la penultima clasată, Voinţa Beldiu.

Celelalte meciuri ale seriei sunt: Mureşul Gâmbaş – Andreas Alba Iulia, Del Dodo Alba Iulia – Iezerul Igiel.

Seria a III-a pare şi ea una destul de interesantă, deoarece Mureşul Vinţu de Jos reîncearcă să revină în lupta pentru promovare şi să învingă liderul Energia Săsciori, într-un joc de se va disputa de la ora 16.00, la Vinţu.

Celelalte meciuri ale seriei sunt: CSO Cugir II – Independenţa Cut, AS Pianu de Sus – Energy Cetatea Câlnic, Viitorul Tărtăria – AS Balomir-Şibot (jocuri ce se vor disputa de la ora 11.00), Colorado Şpring – Hidromecanica Şugag şi Sportul Pianu – Mureşul Săliştea (partide ce se vor disputa la ora 16.00).

 
 
 

Publicitate

Publicitate