IMG_9301Penultima etapă a ligii a IV-a a adus sărbătorirea titlului câștigat de Industria Galda de Jos, chiar înaintea jocului cu Performanța Ighiu, după ce principala contracandidată s-a retras din campionat. 

O altă partidă interesantă a avut loc la Ciugud, unde s-a jucat în avans finala din Cupa României, iar câștig de cauză a avut echipa gazdă.

Iată rezultatele din penultima etapă din Liga a IV-a: 

Olimpia Aiud – Arena Alba Iulia 3-0, echipa din Alba Iulia nu s-a prezentat la meci și a anunțat abandonarea campionatului.  

CS Ocna Mureș – Energia Săsciori 3-1

Echipa lui Gicu Domșa a învins fără probleme Energia Săsciori și și-a luat rămas bun de la spectatori cu o victorie. Cociș, Odvoș și Pereat au marcat pentru gazde, în vreme ce petrușel a marcat golul de onoare al oaspeților.

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Rațiu, Odvos, Csogoldi, Pereat, Lacău, Arinar, Cociș Mureșan, Lepșa. Antrenor: Gicu Domșa.

Energia Săsciori: Ifrim- Bogdan, Cioca, Jula, Fl. Faur, I. Faur, Aloman, Cioroga, Petrușel, Apreutesei, Morariu. Antrenor; Ioan Faur.

Viitorul Sântimbru – Cuprirom Abrud 2-0

Viitorul Sântimbru a început să meargă „ceas” de când Dan Comșa a preluat echipa. Fotbaliștii sântimbreni evoluează parca mai dezinvolți și au reînceput să culeagă victorii.   Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Breaz în repriza secundă.

Viitorul Sântimbru: Stănilă – Creț, Nagy, Crișan, C. Hălălae, Dumbra, E. Hălălae, Ruscă, Drăghiciu, Breaz, Rancea. Antrenor: Dan Comșa.

Cuprirom Abrud: Barta – Sularea, Kopandy, Mocan, Pașca, Mornea, Nemeș, Stan, Corpade, V. Mureșan și Olelei.

Inter Ciugud – Dalia Sport Daia Română 4-0 

Meci echilibrat în prima repriză la Ciugud, unde Dalia Sport Daia Română a rezistat fără să primească gol în primele 45 de minute. Repriza secundă i-a adus mai motivați pe elevii lui George Ciucă de la cabine, iar  Stoia a deschis scorul în minutul 49. Avantajul Interului a fost majorat în minutul 52 de Frătean. Andreica a făcut 3-0 în minutul 71, iar Nelu Gherman a închis tabela în minutul 82.

Succesul obținut de Inter Ciugud în campionat cu siguranță va avea un factor moral și motivațional pentru partida din Cupa României, unde Inter Ciugud va juca din nou cu Dalia Sport Daia Română, doar că partida va fi pe teren neutru.

Industria Galda de Jos – Performanța Ighiu 3-0 

Echipa lui Alin Hancăș a obținut o victorie la scor de neprezentare contra Performanței din Ighiu. Echipa lui Paul Ciucă nu a rezistat fără să primească gol numai 25 de minute, deoarece Bodea a deschis scorul în minutul 26 și stabilea astfel scorul pauzei.

În repriza secundă Crețiu a făcut 2-0, iar Cămărășan a închis tabela, iar campioana județului Alba se poate gândi deja la barajul de promovare în Liga a III-a, baraj ce se va juca în sistemul cea mai bună din trei echipe.

AS Mureșul Vințu de Jos – Metalul Aiud 8-0

Aflată deja în moarte clinică, echipa din Aiud,  a plecat din nou cu tolba plină de goluri. Formația  din Aiud a înscasat opt goluri în penultima etapă, iar prezența lor în Liga a IV-a și în sezonul viitor este pusă serios sub semnul întrebării.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate