Norocul nu a fost de partea handbalistelor de la HC Alba Sebeş care au pierdut meciul de sâmbătă la Slatina la doar un punct diferenţă. După un meci echilibrat echipa lui Weber s-a lăsat învinsă cu scorul de 23-22.

Cea de-a cincea etapă a campionatului divizi A la handbal feminin s-a terminat cu o înfrângere pentru HC Alba Sebeş. Sportivele au pierdut la CSM Slatina cu scorul de 23-22. Partida a fost una disputată, ambele echipe şi-au dorit victoria astfel că la pauză scorul era egal, 13-13.

Potrivit antrenorului Alexandru Weber, eşecul a fost cauzat de numeroasele ratări.

„Am ratat foarte mult de pe extremă dreapta dar am făcut un meci bun în apărare şi per total a fost un joc bun doar că am avut ghinion şi am pierdut la un punct diferenţă” a declarat antrenorul Alexandru Weber

Cu toate că acesta este al doilea meci pierdut din acest campionat HC Alba Sebeş nu îşi pierde speranţa şi doreşte să îşi îndeplidească obiectivul de a promova în prima Ligă.

Au marcat pentru HC Alba-Sebeş: Simina Neag, Ioana Tamaş, Alexandra Oncu şi Anişoara Marcu câte un gol, Lavinia Dobromir-2, Irina Muntean şi Paula Chiril câte trei goluri fiecare, Bianca Bogdan-4, Ana Ciolan-6.

 
 
 

Publicitate

Publicitate