Volei Alba-BlajVolei Alba Blaj a pierdut a treia partidă cu Dinamo București din semifinală. Formația antrenată de Branko Gajic a cedat 2-3 în setul de aur, după ce a condus cu 13-7, însă vizitatoarele și-au revenit din pumni și conduc cu 2-1 la general. 

Meciul a început bine pentru Alba-Blaj, gruparea noastră a condus cu 1-0 și 2-1, însă s-a văzut egalată pe final. Când credeau că au meciul în mână, în setul de aur, Dinamo București și-a revenit miraculos și a învins echipa lui Branko Gajic, formație care în acest moment este mai departe de finală, deși era favorită înaintea „dublei” de la Blaj.

Joi, echipa din Blaj va juca o nouă partidă cu Dinamo București, iar dacă formația noastră va învinge va fi nevoită să se deplaseze din nou la București pentru meciul decisiv cu Dinamo.

Sergiu Ștefănescu: „Am avut Dinamo în mână”

Vizibil afectat de înfrângere la finele jocului, președintele Volei Alba-Blaj, Sergiu Ștefănescu și-a găsit cu greu cuvintele care să descrie partida de infarct de la Blaj.

„A fost un meci dramatic, respect pentru echipă, pentru public, pentru toată lumea. Am avut în mână echipa Dinamo, dar păcat că nu am învins. Capul sus, încă nu s-a terminat”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Alba-Blaj.

Joi, partida cu Dinamo va avea loc de la ora 19:00 în sala „Timotei Cipariu” din Blaj. Reamintim că în semifinale se joacă în sistemul 3 victorii din 5 jocuri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate