Industria Galda de Jos își caută antrenor. Aceasta a terminat, în sezonul trecut, pe locul 3, la doar patru puncte de Inter Ciugud, astfel că primarul din Galda de Jos nu concepe ca echipa lui să nu promoveze în Liga a IV-a, în sezonul viitor.

Printre antrenorii contactați de primarul Romulus Raica se numără și secundul Unirii Alba Iulia, Adorian Himcinschi. Contactat telefonic, Raica a confirmat acest lucru.

”A fost o discuție cu domnul Himcinschi, mi-aș dori să colaborăm, dar negociem cu mai mulți antrenori al căror nume nu vi-l pot dezvălui. Noi ne dorim să promovăm, ăsta ar fi primul obiectiv.  Sezonul viitor vom juca la Galda, sunt finalizate lucrările, mai trebuie să punem porțile și să montăm băncile de rezervă ”, a declarat Romulus Raica, primarul comunei Galda de Jos.

În ultimii ani, echipa Industria Galda de Jos a fost finanțată exclusiv de Primărie, iar sezonul viitor principalul obiectiv al formaţiei va fi accederea în Liga a IV-a. Conform unor surse, pe lista echipei din Galda se mai află Alin Hăncaș (Europa Alba Iulia) și Silviu Miron (Decebal Cricău).

 

Comentarii

  1. teius spune:

    din tur va bateti cu noi la promovare

 
 

Publicitate

Publicitate