GaldaCampioana Ligii a IV-a la fotbal, Industria Galda de Jos și-a aflat marți adversarul de la barajul de promovare în Liga a III-a. Echipa lui Hancăș va întâlni campioana județului Timiș. 

Cel mai probabil, Galda va întâlni ASU Poli Timișoara, iar partida va avea loc pe unul din stadioanele din județul Hunedoara, cel mai probabil la Deva sau Hunedoara.

„Ne așteaptă un meci greu, dar noi vom încerca să facem tot posibilul să promovăm în Liga a III-a. Nu știm încă  cu cine vom juca, dar e posibil să jucăm și cu ASU Poli Timișoara și cu CS Ghiroda”, a declarat Alin Hancăș, antrenor Industria Galda de Jos.

Partida de baraj va avea loc pe 21 iunie, de la ora 18.00, iar învingătoarea dintre cele două combatante va promova în Liga a III-a.

Situație inedită în Timiș

Chiar dacă în acest moment CS Ghiroda este pe primul loc, echipa suporterilor din Timișoara, ar putea reprezenta județul Timiș la barajul pentru accederea în Liga a III-a, deoarece una din formațiile care a încurcat-o pe ASU Poli Timișoara, CS Chișoda, s-a retras din campionat, iar rezultatele s-ar putea să-i fie anulate, iar în aceste condiții, ASU Poli Timișoara va câștiga campionatul.

 
 
 

Publicitate

Publicitate