Etapa a II-a a Ligii a V-a aduce multe recorduri din această ediţie de campionat. Industria Galda de Jos a reușit scorul etapei, după ce a învins AS FC Decea cu scorul de 11-0. Media golurilor din Seria a III-a este de 5.8 goluri pe meci, iar Galda de Jos are marcate 19 goluri în două etape.

Seria I aduce un nou lider, după o singură etapă. Viitorul Biia a fost depășită de Inter Mihalț, care a învins în etapa a II-a cu scorul de 5-1 pe AS Cetatea de Baltă. Pe prima poziție a clasamentului se mai află AS Pănade și Perla Jidvei, cele patru echipe fiind despărțite doar de golaveraj.

Rezultate Seria I, etapa a II-a:

AS Cetatea de Baltă – Inter Mihalț 2-3

Avântul Sâncel – Partizanii Sînmiclăuș 3-1

Dacia Mihalț – AS Pănade 2-3

Langentahl Valea Lungă – Del Dodo Alba Iulia 0-0

Crăciunelul de Jos – Perla Jidvei 1-2

Viitorul Biia – Unirea Cergău 2-0

Progresul Fărău – CIL Blaj 2-2

Seria a II-a aduce scorul etapei a II-a, 11-0, obținut de Industria Galda de Jos în deplasarea de la Decea. Alături de Galda de Jos, care este în continuare lider cu un golaveraj surprinzător de 19-0, mai este FC Micești. Echipa antrenată de Ștefan Fogoroși a obținut a doua victorie consecutivă, după ce învins la Berghin cu scorul de 4-1. Cel mai spectaculos meci a fost la Lunca Mureșului, unde echipa din localitate a învins Rădești, cu scorul de 6-4. Derby-ul etapei a II-a, dintre Șoimii Ciubrud și Decebal Cricău a fost câștigat de gazde, cu scorul de 2-1.

Rezultatele Seriei a II-a:

Olimpic Berghin – FC Micești 1-4

CS Europa II – Viitorul Unirea 3-2

Sportul Livezile – Voința Stremț 1-1

AS FC Decea – Industria Galda de Jos 0-11

Mureșul Gâmbaș – Voința Beldiu 1-1

Șoimii Ciumbrud – Decebal Cricău 2-1

Fortuna Lunca Mureșului – Național Rădești 6-4

În Seria a III-a s-au marcat cele mai multe goluri – o medie de 5.8 goluri pe meci. Cele mai multe au fost la Șugag, în egalul 5-5 obținut contra celor de la Sportul Pianu. Noul lider a Seriei a III-a este Mureșul Vințu de Jos, echipă care a învins Limbenii Limba, cu scorul de 6-0. Alături de Mureșul Vințu de Jos, pe prima poziție se află și Andreas Alba Iulia, care are cu doar un gol mai puțin marcat față de Vințu.

Rezultatele Seriei a III-a:

Hidromecanica Șugag – Sportul Pianu 5-5

Mureșul Săliștea – CSO Cugir II 1-7

Activ Sport Ciugud – Viitorul Tărtăria 0-2

Limbenii Limba – Mureșul Vințu de Jos 0-6

Andreas Alba Iulia – Colorado Șpring 3-1

Independența Cut – AS Balomir-Șibot 4-1

 
 
 

Publicitate

Publicitate