Elevii lui Alin Hăncaş au încheiat turul de campionat după un parcurs fără greşeală. Găldenii au obţinut 12 victorii din tot atâtea partide şi au reuşit să impună ritmul în Liga a V-a, Seria a II-a, campionat în care Decebal Cricău şi FC Miceşti îşi anunţau candidatura la promovare.

Succesul de pe propriul teren cu FC Miceşti avea să elimine orice contracandidată la promovarea în Liga a IV-a, iar din această iarnă tehnicianul grupării din Galda poate începe să facă planurile pentru viitorul sezon, în care mai mult ca sigur va juca în Liga a IV-a, eşalon în care „galben-albaştrii” nu au amintiri prea plăcute.

Lotul de jucători numeros al echipei din Galda de Jos (cu o medie de vârstă sub 22 de ani), avut la dispoziție de antrenorul Alin Hăncaş poate fi văzut AICI.

Golaverajul formaţiei din Galda de Jos este 53-5, având cel mai puternic atac, în vreme ce în defensivă elevii lui Alin Hăncaş au reuşit să „betoneze” apărarea.

Trebuie amintit faptul că, în vara anului 2012, la Galda de Jos a fost inaugurată noua arenă, fiind una din cele mai cochete din judeţ.

 
 
 

Publicitate

Publicitate