Industria Galda de Jos ocupă poziția de lider al clasamentului în Liga a IV-a, cu 30 de puncte obținute în cele 11 partide disputate până acum în campionat. Cu rezultatul din ultima etapă, unde au reușit să se impună cu 1-0 în fața celor de la Performanța Alba Iulia, trupa condusă de Alin Hancăș a bifat cea de-a 10-a victorie consecutivă în actualul sezon.

În urma deciziei luate de echipa FC Cugir de a se retrage din cadrul campionatul județean de fotbal Liga a IV-a, toate rezultatele obținute au fost anulate. Singurele echipe ce nu au avut până acum programată partida împotriva cugirenilor sunt Inter Ciugud și liderul Industria Galda de Jos, care au cu un meci mai mult disputat decât celelalte echipe din campionat. Pe lângă faptul că ocupă prima poziție în clasament, echipa antrenată de Alin Hancăș deține și cel mai bun atac din campionat, cu 21 de reușite, la egalitate cu Viitorul Sântimbru. Cea mai bună apărare este deținută tot de lider, care se află la egalitate cu Arena Alba Iulia, ambele formații având doar 3 goluri primite în toate etapele disputate.

După o etapă în care principalele favorite la promovare s-au impus la limită, liderul rămâne neschimbat, iar Arena Alba Iulia este singura echipă din campionat care nu a simțit gustul înfrângerii niciodată în actualul sezon. Olimpia Aiud, echipă ce ocupă locul 9, a reușit să pună probleme ocupantei poziției secunde, însă nu de ajuns încât să obțină cel puțin un punct din această deplasare, Arena Alba Iulia impunându-se până la urmă cu scorul de 2-1. Nici liderul nu a avut un meci mai ușor pe terenul din Oarda de Jos, în confruntarea cu Performanța Alba Iulia. Într-un final, toate cele 3 puncte au fost obținute de formația coordonată de Alin Hancăș care au reușit să câștige cu 1-0, după reușita lui Flaviu Baghiu din minutul 75.

Vezi toate rezultatele din etapa cu numărul 11:

FC Cugir anulat Rapid CFR Teiuș
Metalul Aiud 3 – 2 Mureșul Vințu de Jos
Cuprirom Abrud 3 – 2 Viitorul Sântimbru
Arena Alba Iulia 2 – 1 Olimpia Aiud
Performanța Alba Iulia 0 – 1 Industria Galda de Jos
Energia Săsciori 0 – 0 CS Ocna Mureș
Dalia Sport Daia Română 1 – 1 Inter Ciugud

 

Vezi disputele din etapa a 12-a:

Olimpia Aiud

Sâmbătă, ora 11:30

CS Ocna Mureș
Rapid CFR Teiuș

Sâmbătă, ora 15:00

Arena Alba Iulia
Viitorul Sântimbru

Sâmbătă, ora 15:00

Metalul Aiud
Cuprirom Abrud

Sâmbătă, ora 15:00

Energia Săsciori
Industria Galda de Jos

Duminică, ora 15:00

Dalia Sport Daia Română
Mureșul Vințu de Jos

Duminică, ora 15:00

Performanța Alba Iulia
Inter Ciugud

anulat

FC Cugir
 
 
 

Publicitate

Publicitate