IMG_9322Sâmbătă și duminică, pe terenurile de fotbal din județul Alba se vor desfășura partidele din cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii a IV-a. Cele mai interesnte meciuri vor avea loc la Aiud, între Olimpia și Dalia Sport Daia Română și la Galda, unde Industria Galda de Jos va întâlni Cuprirom Abrud. 

Iată programul meciurilor din Liga a IV-a:

Sâmbătă

Olimpia Aiud – Dalia Sport Daia Română, ora 11:30

Olimpia Aiud trebuie să treacă peste eliminarea din Cupa României, însă nu îi va fi ușor. Echipa lui Radu Andone a pierdut un jucător (Andrea, eliminat) și ar putea fi probleme pentru suplinirea sa, iar echipa lui Doru Oancea s-a dovedit a fi o echipă destul de incomodă.

Rapid CFR Teiuș – Performanța Ighiu, ora 11:30

În gara mare din Teiuș ajunge Performanța Ighiu, o echipă ce vine cu orgoliul rănit după eliminarea din Cupa României. Echipa lui Ciucă s-a dovedit a fi una combatantă pe parcursul sezonului, iar o victorie la Teiuș nu ar surprinde pe nimeni.

Arena Alba Iulia – Energia Săsciori, ora 18:00

Aflată la nouă puncte de Industria Galda de Jos, Arena Alba Iulia are parte de un meci ușor în compania celor de la Energia Săsciori, formație ce nu mai are obiectiv în actualul sezon.

Duminică

Inter Ciugud – Metlul Aiud, ora 17:00

La Ciugud, cu siguranță va fi un meci al suferinței, unde se vor duela două dintre echipele care joacă din plăcere. Cu siguranță, favoriți sunt cei de la Ciugud, mai ales după parcursul modest al Metalului din acest an.

Mureșul Vințu de Jos – Viitorul Sântimbru, ora 18:00 

Partida de la Vințu de Jos pune față în față două echipe arțăgoase, care vor încerca să arate „cine-i fruncea”. Totuși, vizitatorii vin cu orgoliul rănit după ce antrenorul Sorin Mărginean a renunțat la funcția de antrenor al formației din Sântimbru.

Industria Galda de Jos – Cuprirom Abrud, ora 18:00

Abrudenii au încurcat viceliderul în acest tur, oare vor avea forța de a smulge punct sau puncte în fața liderului? Industria Galda de Jos se dovedește a fi o formație redutabilă pe propriul teren, iar abrudenii trebuie să reziste mai întâi fizic în fața liderului.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate