IMG_3535Campioanele județelor Alba și Timiș la fotbal se vor întrece pentru accederea în Liga a III-a, pe stadionul „Cetate” din Deva. Barajul pentru promovare este considerat un meci cât un campionat, deoarece doar o echipă se va bucura la final de munca depusă un sezon, în vreme ce pentru formaţia învinsă anul competițional 2013-2014 a trecut în zadar. 

Industria Galda de Jos, campioana-surpriză a județului Alba, încearcă să nu pună presiune pe propriii jucători. Staff-ul tehnic nu a organizat nici un cantonament, vor face deplasarea în ziua meciului, totul pentru a părea o confruntare normală și nu una decisivă.

„Din punct de vedere moral suntem încrezători, i-am văzut cu poftă de joc. Trebuie să fie cu moralul sus în momentul jocului, orice se poate întâmpla. Nu avem nimic de pierdut”, a declarat Alin Hancăș, antrenor Industria Galda de Jos.

Alin Hancăș vede multe atuuri în curtea echipei lui. „În primul rând omogenitatea grupului, caracterul jucătorilor și cred că modul curajos de abordare a jocului pe care l-am făcut în campionat. La fel vom aborda meciul cu Ghiroda”, a punctat Hancăș.

Tehnicianul campioanei Ligii a IV-a a fost să vadă la treabă adversara din județul Timiș, formație ce i-a lăsat o impresie bună.  „E o echipă tehnică, construiește, joacă din aproape în aproape. O echipă matură și foarte interesanți în atac”,  a încheiat Hancăș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate