IMG_9319Potrivit deciziei AJF Timiș, CS Ghiroda a fost desemnată campioana județului şi reprezentanta la barajul pentru accederea în Liga a III-a, chiar dacă echipa care a încurcat-o pe Poli Timișoara s-a retras din campionat cu două etape înainte de finalul sezonului. Această hotărâre va fi însă contestată, iar Industria Galda de Jos aşteaptă să afle adversara pentru barajul de la Deva.

Momentan, Industria Galda de Jos și-a aflat adversara pentru barajul de la Deva, însă telenovela nu se oprește aici. Oficialii formației „alb-violet” vor să depună contestație la decizia de joi și să schimbe campioana Ligii a IV-a din Timiș.

Episoadele de la Timiș, îi deranjează pe cei de la Industria Galda de Jos, formație care vrea să-și afle adversarul final, cât mai repede cu putință.

„E normal că aș vrea să știu odată cu cine joc că poate o să am posibilitatea să-i văd într-un meci de cupă, sperăm să-i prindem și pe ei etapa următoare și să știm exact cine va fi”, a declarat Alin Hancăș, antrenor Industria Galda de Jos.

Reamintim că barajul de promovare este programat pe 21 iunie, la ora 18.00, pe Stadionul „Cetate” din Deva.

 
 
 

Publicitate

Publicitate