Miercuri, 24 octombrie, se va desfășura turul al treilea din faza județeană a Cupei României. Participă 19 echipe (10 din Liga a V-a și 9 din Liga a IV-a) care au fost grupate în 9 partide (Colorado Șpring fiind singura formaţie care n-a prins pereche, din cauza numărului impar din faza a III-a).

Cea mai interesantă partidă a acestui tur este fără îndoială partida dintre Industria Galda de Jos și Arena Alba Iulia. Găldenii au cea mai bună formație din Liga a V-a, fiind favoriţi la promovarea în Liga a IV-a, după ce s-au distanțat la opt puncte de ocupanta locului secund, în doar opt etape. De partea cealaltă, echipa antrenată de Ovidiu Barna ocupă poziția cu numărul șase în Liga a IV-a, fiind la doar două puncte de ocupanta locului secund, Cuprirom Abrud.

Vezi mai jos programul complet al turului trei din faza județeană a Cupei României:

AS Pănade – Energia Săsciori

FC Micești – Inter Ciugud

CSO II Cugir – Olimpia Aiud

Sportul Livezile – Rapid CFR Teiuș

Industria Galda de Jos – Arena Alba Iulia

Viitorul Biia – Arieșul Apuseni Baia de Arieș

Andreas Alba Iulia – CS Ocna Mureș

AS Crăciunelul de Jos – Cuprirom Abrud

Mureșul Gâmbaș – Viitorul Sântimbru

Meciurile din acest tur se vor disputa pe o singură manșă, toate partidele fiind programate miercuri, de la ora 16.00. În faza următoare vor intra echipele câștigătoare din această manșă, Colorado Șpring și echipele clasate pe locurile 2-7 în ediția trecută a Ligii a IV-a (CSO Cugir, Sportul Sebeș, Performanța Alba Iulia, Dalia Sport Daia Română, FC Cugir și Metalul Aiud).

 
 
 

Publicitate

Publicitate