IMG_2022Campioana Ligii a IV-a la fotbal, Industria Galda de Jos este la un pas să nu participe la jocul de baraj, asta chiar dacă și-a câștigat acest drept pe teren. 

Formația preăgtită de Alin Hancăș trebuie ca până luni să obțină CIS-ul (Certificatul de Identitate Sportivă), altfel echipa lui Hancăș nu va avea dreptul să participe la jocul de baraj, deci va pierde partida cu 0-3, la „masa verde”.

„În momentul de față nu avem CIS-ul, dar sunt depuse actele pentru obținerea lui. Fără el nu putem să jucăm la baraj. Până luni trebuie să-l avem. Cred că-l vom obține”, a declarat președintele clubului  Marcel Giorgiu.

Anul precedent, CSO Cugir/Metalurgistul a obținut Certificatul de Identitate Sportivă în ultimul moment. Trebuie menționat că CIS-ul este emis de către Ministerul Tineretului și Sportului.

IMG_2042Cristi Bodea s-a tăiat la mână și are șanse mici să joace la baraj

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul pregătit de Alin Hancăș, Cristi Bodea a avut parte de un eveniment nefericit. Fotbalistul de la Galda de Jos s-a tăiat într-o bucată de gresie, iar prima operație de la Sebeș a fost greșită, deoarece medicii nu au luat în calcul toate vasele afectate de tăietură, iar în acest moment talentatul mijlocaș se află la Târgu Mureș la spital, unde a suferit o nouă intervenţie chirurgicală.

„Nu știu dacă va participa la baraj, deocamdată este în spital. Ar fi o absență foarte mare, șansele sunt mici în acest moment, mai ales că medicul nu vrea să-și dea acordul pentru a juca la baraj”, a mai spus Marcel Giorgiu, președintele echipei din Glada de Jos.

De-a lungul sezonului Industria Galda de Jos a beneficiat din plin de ajutorul lui Bodea, iar absența lui la jocul de baraj ar fi una extrem de mare, fiind unul din jucătorii care putea decide soarta unui meci de unul singur.

Reamintim că barajul pentru promovarea în Liga a III-a va avea loc pe 21 iunie, ora 18.00, la Deva pe Stadionul „Cetate”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate