Corpodean vs DamianPare incredibil, dar e adevărat! Unul dintre candidații la șefia AJF Alba, Augustin Damian, a fost prezent alături de Sorin Corpodean (actualul președinte) la o emisiune transmisă în direct de un post local de televiziune. 

La un moment dat,  un telespectator a intrat în direct  și i-a adresat o întrebare lui Agustin Damian. Telespectatorul a dorit să afle care ar fi primele trei lucruri pe care le-ar face dacă va câștiga șefia Asociației Județene de Fotbal Alba. Fără să stea prea mult pe gânduri, Augustin Damian a răspuns:

„În primul rând mă voi bucura pentru alegerile de duminică. În al doilea rând voi schimba secretarul general al AJF Alba (n.r. – Cristi Petropulos) și la al treilea lucru nu m-am gândit”, a declarat candidatul la funcția de președinte, Augustin Damian, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală.

Se pare că platforma-program a lui Augustin Damian nu are prioritare probleme care ard fotbalul din județul Alba, ci doar destituiri din funcție.

Deși emisiunea respectivă trebuia să fie o confruntare, Iulian Nichimiș a absentat, invocând probleme cu serviciul la echipa de fotbal Universitatea Cluj, însă conform organizatorilor ar fi promis o intervenție în direct, iar, când a fost sunat, telefonul acestuia a fost închis.

img_5145Nichimiș în locul lui Petropulos, în mandatul lui Damian

Pentru postul de secretar general al AJF Alba, Augustin Damian l-ar numi pe Iulian Nichimiș, actualul său contracandidat.

„Am discutat cu Iulian Nichimiș acest lucru și mi-a spus că s-ar întoarce acasă”, a mai punctat Damian.

Așadar, n-ar fi exclus ca, în cazul în care se va ajunge în al doilea tur de scrutin, Nichimiș și Damian să formeze un „cuplu”, însă blăjeanul a refuzat această idee.

„Eu nu fac cuplu cu Nichimiș, dar dacă va dori să-mi cedeze mie voturile lui, mi le va ceda, dar nu există o echipă”, a adăugat Damian.

În cursul zilei de miercuri, toți colaboratorii lui Sorin Corpodean au depus o hârtie în cadrul biroului executiv al AJF Alba prin care au înștiințat că, în cazul în care Sorin Corpodean va pierde alegerile, vor demisiona toți.

vPetropulos, Ilie și Nistor, Țîră și Vodă pleacă dacă pierde Corpodean. Damian: „Aș lucra cu Vodă și Ţîră”

Augustin Damian s-a declarat deranjat de gestul făcut în bloc de toți colaboratorii lui Corpodean de a-și depune demisia în cazul în care actualul președinte al AJF Alba nu va fi reales duminică.

„Oricum eu aș fi vrut să-i țin pe doi, cei mai tineri de acolo. Mihai Tîra și Alexandru Vodă, restul nu am de ce să-i țin. Consider că AJF-ul nu se scaldă în bani încât să-l plătească pe Cosmin (n.r. – secretarul Cosmin Nistor)”, a  concluzionat Augustin Damian, care a spus că stă bine în sondajele efectuate de el.

Așadar, dacă Augustin Damian va deveni președinte al AJF Alba, secretarii Cosmin Nistor și Ioan Ilie vor fi demiși, în vreme ce Cristi Petropulos este „cap de listă” în viziunea lui Damian.

 
 
 

Publicitate

Publicitate