La finalul partidei dintre CSO Cugir și Dalia Sport Daia Română, organizatorul de competiții al celor de la Daia Română a fost agresat de o persoană care a ieșit din vestiarul gazdelor. Aceasta l-a fugărit și pe antrenorul echipei oaspete, Paul Ciucă, salvat de jucătorii echipei gazde.

Simion Cibu, un oficial al echipei de la Daia Română a fost lovit cu pumnul în față și în stomac de către o persoană apropiată CSO Cugir, în timp ce antrenorul-jucător al oaspeților a fost fugărit și înjurat, în drumul către vestiar. Cel mai probabil, individul era un oficial al echipei, deoarece acesta se afla în holul stadionului, un loc interzis suporterilor în perioada organizării a unei competiții.

„Nu mi se pare normal ca, atunci când joci în deplasare, la Cugir sau în orice altă locație, ca să vii să stai cu capul plecat, iar, dacă nu faci asta, lucrurile nu se termină la fluierul final al arbitrului, ci continuă și după desfășurarea meciului. Le sunt recunoscător jucătorilor de la echipa gazdă, care au împiedicat acest incident și nu a degenerat. Sper ca acest incident să rămână izolat și să nu se mai întâmple asta în acest campionat”, a declarat Paul Ciucă, antrenor-jucător Dalia Sport Daia Română.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor Emil Ţîmpea ne-a declarat că au fost doar nişte mici discuţii tensionate, care se întâmplă după meciuri încrâncenate.

„Au fost doar nişte discuţii. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Discuţii inerente după meci şi, când apar tensiuni, creşte puţin nervozitatea. Am fost de faţă şi n-am lăsat să se întâmple nimic”, a declarat Emil Ţîmpea, antrenor CSO Cugir.

Partida de la Cugir dintre CSO şi Dalia Sport Daia Română s-a terminat 2-1 pentru gazde, Itu (penalty), Deaconu înscriind pentru cugireni, în timp ce Paul Ciucă a marcat golul de onoare al oaspeţilor tot din penalty.

 

 

Comentarii

  1. Undercover spune:

    D-nule Ciuca…nu vi se pare normal?!? Dar vi s-a parut normal sa escaladati d-voastra in persoana astfel de scandaluri cand erati echipa gazda???Pot fi amintite multe meciuri in care, depasit de problemele ,medicale cred …a-ti fost foarte greu de controlat , respectiv stapanit….In fine, ma bucur ca nu au fost evenimente deosebite la Cugir, dar asta doar de dragul fotbalului din judet, nu ca a-ti fi vreun mare caracter….Hai liga a IV-a !!!

  2. El Cid spune:

    stimate domnule ”de sub plapuma” sau undercover ca-i tot aia …cred ca v-ar fi mai de folos sa va abtineti de la comentarii, nu de alta da va sare somnu, mai bine trageti plapuma pe ochi si visati in continuare fapte marete de vitejie in apararea blazonului fotbalului judetean al carui cavaler va prezentati a fi…somn usor si vise placute in continuare….realitatea este mult mai aspra decat puful plapumioarei dumneavoastra si v-ati putea irita si trezi din nou…si desi suntem acum intr-o era a multiculturalitatii nu se cade totusi ca leul sa mieune ca nu cumva sa se sminteasca vreo pisicuta.no…cam asta-i treaba.

  3. belea spune:

    simt ca le fuge promovarea de sub nas din prima etapa…batausi de cugir, ce vreti?…daca nici anu’ asta nu promovati, ca teoretic n-are cine sa va mai incurce…sau… mai stii?… :))

 
 

Publicitate

Publicitate