Bogdan Duma stă alături de Tiffany Brown, singura achiziție sigură a echipei albaiuliene

Aflată în pauză competițională, CSU Alba Iulia pregătește în mare secret politica de transferuri. Potrivit președintelui Bogdan Duma, noile achiziții vor fi prezentate doar pe 16 august, într-o conferință de presă. Până atunci, se fac demersuri pentru ca echipa din Cetatea Marii Uniri să poată găzdui un număr dublu de suporteri la meciurile de pe propriul teren.

La începutul lunii iunie, sala „polivalentă” a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va intra în renovare. Conform președintelui Bogdan Duma, sala va avea o capacitate de 700 de locuri (toate pe scaune).

În privința strategiei de transferuri din viitorul sezon, președintele Bogdan Duma nu vrea să dezvăluie numele fetelor cu care a ajuns la un acord, chiar dacă scurgerile de informații continuă din cadrul clubului, astfel că nume ca Whittington, Ivanovic sau Anemarie Parau ar putea fi doar zvonuri, conform oficialului albaiulian.

„Toate numele apărute până acum sunt eronate, probabil de pe site-ul totalbaschet, care a pus 30 de jucătoare, dar se vor regăsi una sau două sportive. Oricum, discutăm pe 16 august despre noua echipă. Cupele Europene sunt o prioritate pentru noi, dar momentan nu știm nimic sigur. Va fi o mare surpriză echipa alcătuită de noi”, a declarat Bogdan Duma, președinte CSU Alba Iulia.

Așa cum ne-am obișnuit, CSU Alba Iulia a încercat în ultimele două sezoane să-și țină departe de „gura presei” mișcările de pe piața transferurilor, dar niciodată nu a reușit acest lucru.

 
 
 

Publicitate

Publicitate