Metalurgistul CugirDupă vacanța de iarnă, singura reprezentantă a județului Alba în campionatul Ligii a III-a la fotbal, Metalurgistul Cugir, începe de luni pregătirile pentru returul campionatului care va debuta pe 28 februarie. Echipa lui Opric va avea prima partidă chiar în fața propriilor suporteri, când va întâlni formaţia FC Arieșul 1907 Turda. În momentul de față, conducătorii clubului sunt în căutare de noi jucători.

Metalurgistul Cugir se pregătește să reia antrenamentele după o vacanță binemeritată și un tur de campionat în care au reușit performanța de a se clasa pe locul 2, la sfârșitul anului trecut.

Potrivit directorului sportiv, Bogdan Petric, pregătirile pentru returul campionatului se vor relua pe 13 ianuarie. Metalurgiștii vor avea prima partidă chiar pe propriul teren în 28 februarie cu  FC Arieșul 1907 Turda (aflați pe poziţia a zecea).

Acesta a precizat că nu s-au înregistrat transferuri, dar că sunt în căutare de jucători pentru a întării componența lotului.

Obiectivele pentru acest sezon au rămas neschimbate, aceștia doresc să joace un fotbal cât mai bun și să ocupe o poziție cât mai bună în playoff.

Directorul sportiv Bogdan Petric a anunțat că s-au achitat toate salariile cuvenite jucătorilor pentru luna decembrie.

liga3Cel mai bun marcator al turului de campionat a fost atacantul Adrian Cârstean, care a trimis 14 mingi în porțile adversarilor. L-au urmat Lucian Itu cu 5 goluri, Alin Șuteu cu 3 goluri și Andrei Iovănescu cu 2 goluri. Câte un gol au marcat și Alexandru Man, George Negură, Ovidiu Trășcan, George Goronea, Ștefan Radu și Daniel Lupșan.

 Mihai GIURCA

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate