HC Alba-Sebeş Echipa de handbal feminin HC Alba-Sebeș s-a întors victorioasă din Banat, unde a câștigat cu CS Timișoara cu scorul de 23-25 (14-9). Antrenorul Alexandru Weber spune că evoluția elevelor sale se vede de la meci la meci.

HC Alba-Sebeș a obținut încă o victorie importantă în lupta pentru promovarea în prima ligă. Echipa a reușit să câștige în deplasare la CS Timișoara, la o diferență de 2 goluri.

Fetele din județul Alba au luat avans încă din prima repriză și au marcat 14 puncte în poarta adversarelor (9-14, la puză).

În minutul 53, avantajul era unul considerabil pentru HC Alba-Sebeș, care conducea cu 23-15. În ultimele minute, echipa lui Weber a jucat în 5 jucătoare, din cauza multiplelor eliminări din timpul partidei. Cu toate că diferența de pe tabelă s-a redus, pe finalul meciului, handbalistele din Alba nu s-au lăsat și au câștigat cu două puncte diferență.

„A fost un meci bun, creștem de la meci la meci și așteptăm partida cu Tg Mureș”, a precizat antrenorul Alexandru Weber.

Acesta a mai spus că are 99% șanse să își atingă obiectivul de a promova în prima ligă, asta dacă evoluția fetelor va fi constantă și dacă vor câștiga toate meciurile din acest retur.

Au marcat pentru HC Alba-Sebeș: Paula Hoha și Anișoara Marcu, câte un gol, Mădălina Bonea – două goluri, Ana Ciolan și Ioana Tamaș – câte trei goluri, Paula Chirilă și Marcela Malac – patru goluri fiecare, Lavinia Dobromir – şapte goluri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate