sigla unirea alba iulia 2Liderul Seriei a 2-a din Liga a V-a şi-a stabilit, cel puţin pe hârtie, programul partidelor amicale din această perioadă.

Astfel, uniriştii vor juca cu FC Hunedoara (Liga a III-a, Seria a 4-a) şi Arieşul Turda (Liga a III-a, Seria a 5-a), meciuri tur-retur, cu Mureşul Vinţu de Jos şi Performanţa Ighiu (liderul respectiv viceliderul Ligii a IV Alba) dar şi cu alte formaţii din zonă.

Marcel Rusu, secundul “alb-negrilor” din Cetatea Marii Unirii, spune că în doi ani de zile echipa fanion a judeţului poate ajunge în cel de.al treilea eşalon al fotbalului românesc.

Proiectul Unirii Alba Iulia este o.k, acum suntem cu un picior în Liga a IV-a şi sunt convins că în sezonul 2015-2016 ne vom asigura locul la barajul pentru Liga a III-a. Centrul de copii şi juniori al clubului merge bine, avem jucători talentaţi şi putem spera ca în doi ani să ducem Unirea în Liga a III-a, o echipă a Unirii alcătuită în mare parte din fotbalişti din judeţul Alba” a punctat Marcel Rusu. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate