1CS Performanţa Ighiu – ACS Poli Timișoara 2 (stadion Ighiu, de la ora 14.00). A: Florescu Valentin (Sfântu Gheorghe), A1: Antal Csaba (Cluj-Napoca), A2: Suciu George (Cluj-Napoca). Obs: Tomoioaga Grigore (Râmnicu Vâlcea) și Găman Sorin Sergiu (Târgu Jiu).

Meci deloc simplu pentru trupa lui Vasi Ursu, rămasă și fără Alex Oțoiu plecat în Spania, în compania junilor de pe Bega, o echipă bună, dar cu evoluții oscilante…Amfitrionii, care au pierdut primul joc disputat la revenirea pe arena din Ighiu, 0-1 cu Becicherecu Mic, își doresc o victorie care să confirme că acel 0-0 din runda trecută de la Galda de Jos nu a fost deloc o întâmplare!

Ghete fotbal pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

CSM Școlar Resița – AFC Unirea 1924 Alba Iulia (stadion Mircea Chivu din Reșița, de la ora 14.00). A: Barzuca Dorian (Lugoj), A1: Filip Alexandru (Timişoara), A2: Corb Ioan Alexandru (Oradea). Obs: Arsa Emil (Arad) și Coloj Liviu Voicu (Filiași).

Gazdele au acumulat 12 puncte în ultimele patru întâlniri iar elevii lui Leo Doană au șansa de a urca pe locul secund în serie în cazul unui succes în fața Unirii Alba Iulia, o echipă care însă nu a pierdut niciun joc extern în acest tur de campionat. Și în ciuda faptului că vor lipsi „căpitanul” tradițional Cipri Selagea, Daniel Lăsconi și Narcis Rus-toți cu probleme medicale iar în lotul deplasat pentru jocul din Valea Domanului au fost cooptați o serie de fotbaliști de doar 17 ani, Claudiu Davidaș, Alex Lupea și George Stan!!!, va reintra Dan Crăciunesc revenit după suspendare, alb-negri lui Radu Andone și-au propus să nu revină cu mâna goală în Cetatea Marii Uniri! (D.U.)

Post-ul În Liga a III-a, Seria a 4-a, etapa a 10-a, astăzi se joacă Performanța Ighiu – Poli 2 Timișoara respectiv CSM Școlar Reșița – Unirea Alba Iulia!  apare prima dată în Alba Sport.

 
 
 

Publicitate

Publicitate