KalanyosCu doar trei etape rămase de disputat, campionatul Juniorilor D este aproape de final. După 23 de meciuri jucate, Unirea Juniors este lider cu 58 de puncte, aceasta fiind urmată de Viitorul Alba Iulia (53 de puncte) și Viitorul Aiud (52 de puncte). În această săptămână este programată o etapă intermediară, derby-ul etapei fiind Viitorul Aiud – Viitorul Alba Iulia, iar liderul Unirea Juniors înfruntă CF Metalurgistul 1939 Cugir. După jocul rezultatelor din această etapă, Unirea Juniors se poate încununa ca și campioană cu două etape înainte de final.

Sezonul 2013-2014 a fost dominat în mare proporție de liderul Unirea Juniors, care a strâns 58 de puncte din 63 posibile. Echipa antrenată de Alexandru Kalanyos a pierdut puncte cu Unirea Alba Iulia (a pierdut 0-1, în tur) și cu Viitorul Alba Iulia (egal, 0-0, în retur), în rest adjudecându-și doar victorii pe linie.

Derby-ul etapei intermediare din această săptămână este partida dintre Viitorul Aiud (locul III) și Viitorul Alba Iulia (locul II). Acest joc este foarte interesant, deoarece în cazul unui alt rezultat decât victoria echipei antrenate de Raul Unchiaș, Unirea Juniors este campioană.

Partidele din etapa intermediară se vor desfășura astfel:

ora 16:00

Olimpia Aiud – Viitorul Abrud

CF Metalurgistul 1939 Cugir – Unirea Juniors Alba Iulia

LPS Sebeș – CSȘ Blaj

Viitorul Aiud – Viitorul Alba Iulia

Arieșul Apuseni Baia de Arieș – Minaur Zlatna

ora 17:30

Rival Alba Iulia – Unirea Alba Iulia

 
 
 

Publicitate

Publicitate