Andrei Rosu, unirea juniors Sâmbătă, 29 martie, campionatul juniorilor C trece într-o nouă etapă. Dat fiind faptul că anul acesta în competiție au fost 17 echipe participante, împărțite în două serii, ieri, într-o ședință desfășurată la sediul AJF Alba s-a extras componența unui play-off (locurile 1-6) și a două play-out-uri (locurile 7-12 și 13-17).

După desfășurarea acestor trei serii, din faza a II-a a competiției, se va știi clasamentul final, iar campioana și vicecampioana va reprezenta județul Alba la turneul interjudețean al Juniorilor C (asta deoarece din campionatele județene care s-au disputat cu minim 14 echipe, participă formațiile clasate pe primele două locuri).

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Componența play-off-ului este formată din cele mai tari 3 formații din cele două serii, după cum urmează: Metalul Aiud, CSȘ Blaj și Rival Alba Iulia (Seria I), respectiv Unirea Alba Iulia, LPS Sebeș și Metalurgistul Cugir (Seria a II-a). Aceste șase echipe se vor întrece pe parcursul a 10 etape pentru titlul de campioană și vicecampioană, echipe care se vor duce la faza interjudețeană a competiției.

Locurile 4, 5 și 6 din cele două serii, au și ele o competiție proprie și anume play-out-ul pentru locurile 7-12. Cele șase echipe participante sunt: Viitorul Unirea, Viitorul Aiud și Perla Jidvei (Seria I), respectiv Viitorul Sântimbru, Viitorul Alba Iulia și Unirea Juniors Alba Iulia (Seria a II-a). Aceste 6 formații se vor înfrunta pe același sistem amintit mai sus, doar că la final vom afla exact cine se va clasa între pozițiile 7 și 12.

În cea mai slabă serie valorică a Juniorilor C se vor întrece în play-out-ul pentru locurile 13-17. Cele cinci echipe participante sunt: CS Ocna Mureș, Arieșul Apuseni Baia de Arieș și Industria Galda de Jos (Seria I), respectiv Mureșul Vințu de Jos și Performanța Alba Iulia (Seria a II-a).

 
 
 

Publicitate

Publicitate