Începând cu 11 martie, competiţia Student Sport va fi prezentă în unele dintre cele mai importante orașe din România, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima etapă a turneului va avea loc la Alba Iulia.

Deschiderea va avea loc pe 11 martie, la aula Universităţii, începând cu ora 15.00. Publicul va asista la spectacole cu majorete, concursuri, precum și la un meci demonstrativ între „Generația de Aur” și echipa formată din reprezentanții sponsorilor, la fotbal. Printre ambasadorii acestor competiții vor fi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, precum și Virgil Stănescu și Jean Vlădoiu.

Studenții din 64 de universităţi (23 de centre universitare) își vor susține echipele în meciurile de baschet și fotbal, în cele patru faze locale, urmând ca finala să aibă loc la București. În cadrul competiţiilor vor participa peste 1 000 de studenţi. Etapele zonale sunt programate astfel: la fotbal, între 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iaşi, 25-28 martie la Timişoara, 1-4 martie la Bucureşti; la baschet: între 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău; la tenis: 9-12 aprilie la Bucureşti.

 
 
 

Publicitate

Publicitate