CS Universitatea continuă seria transferurilor. După Jovana Vukoje și Tereza Brantlova, Ildiko Nagy de la ICIM Arad a semnat cu CS Universitatea Alba Iulia. Transferul nu a fost confirmat de șefii echipei din Alba Iulia, dar jucătoarea a declarat pentru total baschet.ro faptul că angajamentul este semnat de vineri.

„Contractul l-am semnat vinerea trecută și sunt foarte bucuroasă că voi juca la Alba Iulia. Îmi doresc cu noua echipă să ajungem cât mai sus, chiar să jucăm finala campionatului. Sper să joc cât mai bine și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele atât în campionat cât și în cupă”, a declarat Ildiko Nagy pentru sursa citată mai sus.

La ICIM Arad, Ildiko Nagy a avut o medie de 5,2 puncte pe meci și 2,7 recuperări. Cel mai probabil sportiva va fi folosită doar în cazurile în care jucătoarele străine se vor accidenta.

Alexandra Uiuiu, aproape de o revenire la Alba Iulia

După ce a jucat puțin la CSM Târgoviște, baschetbalista Alexandra Uiuiu este aproape de o revenire la Alba Iulia, unde va avea ocazia să se revanșeze pentru sezonul mai puțin reușit în orașul Unirii.

Contactată telefonic, Alexandra Uiuiu a recunoscut negocierile cu CSU Alba Iulia, dar aceasta a confirmat și unele litigii avute în trecut cu clubul din Cetatea Marii Uniri.

„Litigiile respective s-au rezolvat, mie mi se pare că lucrurile la Alba s-au schimbat mult în bine. Petre, alături de Tomas și George au făcut treabă bună. Alba e deja una din echipele de top din campionat. Tomas e un antrenor foarte bun, chiar dacă e tânăr, cred că are foarte multe cunoștințe despre baschet și că, tactic și tehnic, e foarte bine pregătit”, a declarat Alexandra Uiuiu, baschetbalistă.

Conform unor surse, Laura Drăgoescu a semnat și ea un contract cu CS Universitatea Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate