csuCSU Alba Iulia a reușit să se impună în partida de la Arad din Liga Europei Centrale cu scorul de 59-61 (pe sferturi, 14-15,  10-14, 14-16 și 21-16). Succesul echipei lui Popov consolidează poziția secundă ocupată de CS Universitatea în CEWL. 

CS Universitatea Alba Iulia a început bine partida de la Arad și a reușit să câștige primul sfert cu 14-15, după ce ICIM Arad a condus în începutul jocului.

În sfertul doi, echipa lui Popov a continuat să surprindă și după două sferturi CSU Alba Iulia conducea cu cinci puncte liderul grupei, 24-29. Echipa lui Popov s-a apărat excelent la Arad în primele două sferturi, iar fanii albaiulieni puteau spera la revanșa pentru înfrângerea din Cupa României.

În sfertul trei, CSU Alba Iulia a continuat să conducă pe tabela de marcaj. Antrenorul echipei din AlbA Iulia, Miroslav Popov a fost deranjat de câteva decizii ale brigăzii de arbitri. Tehnicianul formației noastre a încercat să-și păstreze calmul, în ciuda faptului că anumite decizii ale arbitrilor au fost ciudate. După trei sferturi, CSU conducea pe tabelă cu 38-45.

Ultimul sfert nu a dus modificări pe tabelă; gruparea din Alba Iulia și-a continuat recitalul și s-a distanțat și la 11 puncte, moment în care fetele au început să evolueze mai relaxat, fiind mai sigure de victorie. Totuși, pe la jumătatea sfertului, CSU a mai avut ceva emoții deoarece ICIM s-a apropiat la un singur punct.

Finalul a fost de-a dreptul dramatic, ICIM Arad a preluat conducerea, pentru ca mai apoi CSU să revină și să se distanțeze la două puncte pe tabelă. Scorul final a fost 59-61 pentru CSU Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate