IMG_6834CS Universitatea Alba Iulia a pierdut duminică seară derby-ul cu ICIM Arad, cu scorul 66-51 (20-15,  22-10, 12-12 și 12-14). Echipa lui Miroslav Popov a cedat din nou în fața arădencelor, la capătul a trei sferturi jucate modest. În ultimul sfert. însă, formaţia și-a regăsit cadența. 

CSU Alba Iulia a debutat în forță și a condus la Arad în debutul meciului, însă apoi a cedat și a permis arădencelor să se distanțeze pe tabelă.

Scorul final, 66-51, a arătat încă odată că Aradul poate învinge orice echipă atunci când își dorește cu adevărat.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Sasa Cadjo 11,  Chastity Reed 10,  Larisa Toma 7, Khadijah Whitington 7, Tiffany Brown 5, Marina Mandic 4, Alexandra Uiuiu 4, Anemarie Părău 3.

Nicușor Marcu: „Nu am fost foarte concentrați”

Deși galeria „Gruppo Arnsberg” a acuzat brigada de arbitri, directorul sportiv Nicușor Marcu nu a făcut acelaşi lucru, chiar dacă martorii oculari au acuzat 2-3 faze.

„Nu am fost foarte concentrați pe faza de apărare, ne-am apărat bine, dar în ultimul sfert, echipa de la Arad a meritat victoria. A fost arbitraj fără probleme”, a declarat Nicușor Marcu, director sportiv CSU Alba Iulia.

De partea cealaltă, antrenorul Miroslav Popov a remarcat prestația „ciudată” a fetelor sale.

„Am jucat trei sferturi foarte ciudat, am jucat sub presiune, dar în ultimul sfert am jucat bine, am fost agresivi. Aradul a avut o ofensivă bună și un atac puternic. Am avut oportunități, dar am făcut câteva greșeli. Arbitrajul a avut unele greșeli, dar nu prea multe, noi am pierdut prea multe mingi”, a punctat Miroslav Popov, dezamăgit și el de ceea ce a văzut pe teren la Arad.

Următoarea partidă, CSU Alba va juca contra celor de la Brno, miercuri la Alba Iulia. Disputa va conta pentru Liga Europei Centrale.

 
 
 

Publicitate

Publicitate