Tehnicianul Stelian Gherman nu s-a prezentat în această săptămână la antrenamentele echipei Unirea Alba Iulia. În pofida acestui fapt, antrenorul nu și-a înaintat demisia. Dacă acesta nu va reveni la echipă, pe bancă la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea va fi secundul Adorian Himcinschi, antrenor care s-a ocupat în această perioadă de pregătirea echipei.

Chiar dacă Gherman nu mai e la echipă, președintele „alb-negrilor” a mărturisit că nu va căuta antrenor până când situația contractuală a lui Gherman nu se va limpezi.

„Noi avem antrenor sub contract, până nu se rezolvă cu Gherman, cum să caut alt antrenor? El este sub contract cu Unirea, nu avem de ce să aducem alt antrenor”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

În jocul de la Vâlcea, Himcinschi nu va putea conta pe Bucurică, Bumbac și Pascal (trimiși să se pregătească cu echipa de juniori), în vreme ce Oprea, Potopea, Schuller sunt incerți.

Echipa probabilă: Tiut – Fulea, Al.Man, Rondak, Stan, Ianc – Oara, Istrate, Negruț, Olar, -Mândrușcă.

 

 

 

Comentarii

  1. unirist spune:

    de unde sti u echipa ???

    1. Te rog mai mergi la scoala… e echipa probabila, probabil esti vreun fotbalist frustrat ca nu si-a vazut numele in primii 11. Multumesc!

 
 

Publicitate

Publicitate