În etapa cu numărul XXVI-a din cadrul Diviziei A la handbal feminin, HC Alba Sebeș a fost învinsă de ocupanta locului secund, HCM II Baia Mare, cu scorul de 35-33 (14-13). 

Cu gândul la o victorie pe terenul ocupantei locului doi, HCM II Baia Mare, handbalistele din Sebeș s-au întors învinse la doar două goluri.  După spusele președintelui Virgil Costea, handbalistele din Sebeș au fost puțin dezavantajate de arbitrii, care nu a lăsat HC Alba Sebeș să se apropie de HCM II Baia Mare la mai puțin de două goluri.

„A fost un meci bun, o partidă jucată sub presiune, dar din păcate am pierdut la două puncte. O primă repriză bună, cu un minus pe aproximativ 10 minute, în care am lăsat-o mai moale, iar a doua repriză a fost a noastră. Din păcate „am fost cramponați” de arbitraj și cum ne apropiam de gazde, cum ne distanțau. Finalul meciului a fost foarte bun, final în care de la șase puncte, ne-am apropiat la două.” a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba Sebeș.

Concluziile acestui sezon vor fi trase după o săptămână de cantonament, iar jucătoarele care vor vrea să tragă tare sezonul viitor pentru o promovare, vor rămâne cu siguranță.

„Campionatul acesta, echipa a jucat bine. Am avut niște scăpări în mijlocul campionatului, meciuri pierdute extrem de ușor. Echipa a făcut un pas înainte, iar în sezonul viitor vom pregăti un plan mai riguros. Obiectivul clar sezonului viitor este clar promovarea în Liga Națională. Deocamdată nimeni nu pleacă de la Sebeș. Suntem în discuții cu mai multe jucătoare, iar în sezonul viitor vrem victorii peste victorii și să ne bucurăm la final de accederea în Liga Națională.” a mai adăugat Virgil Costea

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Ana Ciolan 11, Paula Hoha 6, Oana Bidașcu 5, Mădălina Predoi 3, Simina Neag 2, Bianca Bogdan 2, Paula Chirilă 2, Ioana Pojar 1, Alexandra Oncu 1.

După această înfrângere, HC Alba Sebeș termină campionatul pe un locul șase în campionatul Diviziei A. Sezonul viitor va începe în septembrie, iar în vară, fetele antrenate de Octavian Achimescu vor avea un stagiu de pregătire la Luncile Prigoanei

 
 
 

Publicitate

Publicitate