Echipa de handbal masculin HC Voința „Savini Due” Sebeș a promovat în Divizia A de handbal masculin ( a doua divizie valorică) după ce a învins sâmbătă în sala „Florin Fleșeriu”, Academia de Handbal Baia Mare. Scorul final 34-23 a adus bucuria în tabăra gazdelor, care după mai puțin de un an de la înființare au reușit deja prima performanță istorică și anume accederea în Divizia A.

La pauză tabela a indicat 17-7, ceea ce a arătat că s-a jucat tare la Sebeș, dar mai motivați elevii lui Weber au trecut de băimăreni și au obținut al doilea succes din turneul de promovare.

„Ne-am asigurat promvoarea, îi felicit pe băieți pentru meciul prestat. Avem nouă marcatori ceea ce spune că s-a jucat foarte bine colectiv, sper că și jocul de duminică să-l terminăm la fel de bine pentru a rămâne neînvinși în acest sezon”, a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Voința Sebeș.

Pentru  Voința Sebeș au marcat: Claudiu Farcaș 8, Vlad Breazu 6,Iancu Mărginean 4, Adrian Țone 4, Adrian Cunțan 4, Lucian Nimu 3, Danuț Cutean 2,Silviu Morariu 1, Mihai Macarie1, Raul Muntean 1

Partida a avut și un moment neplăcut, handbalistul Mihai Macarie (foto) a ajuns la spital după ce un adversar la lovit involuntar și i-a spart capul.

 
 
 

Publicitate

Publicitate