HC Voința Sebeș a învins duminică seară, în derby-ul pentru ocuparea primului loc, gruparea HC Sibiu, cu scorul de 22-19, asta după ce la pauză scorul era 8-6 pentru echipa lui Weber.

Conform antrenorului, Voința Sebeș a controlat jocul în proporții covârșitoare, iar rezultatul strâns a fost cauzat de eliminările de două minte din finalul partidei.

„A fost un meci foarte disputat de ambele părți, am dominat de la un capăt la celălalt, am condus și şapte goluri, am avut două eliminări pe final de meci și de asta s-a strâns scorul”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Sebeș.

Pentru Voința Sebeș au marcat:  Silviu Morariu 7, Mihai Macarie 5, Adrian Cunțan 4, Raul Muntean 3,  Dănuț Cutean 1, Bogdan Borza 1, Iancu Mărginean 1.

Weber: „Ne-am asigurat matematic locul pentru baraj”

Victoria de la Sibiu are o valoare imensă și nu doar pentru Voința Sebeș, ci pentru întreaga suflare a handbalului din județul nostru. În urma succesului de la Sibiu, echipa lui Weber și-a asigurat matematic calificarea la barajul de promovare în Divizia B de handbal masculin.

”Ne-am asigurat matematic calificarea  pentru baraj, lucru foarte important pentru noi. Ne dorim să promovăm și sperăm să facem acest lucru la finalul turneului de promovare”, a mai punctat Weber.

Promovarea în Divizia B se va face după turneul de promovare, competiție în care vor fi implicate opt echipe, împărțite în două grupe. Din fiecare grupă vor promova primele două echipe.

 
 
 

Publicitate

Publicitate