Echipa de handbal feminin HC Alba Sebeș au reușit să se impună iară, de aceast dată în fața formației Universitatea Pitești. Fetele antrenate de Alexandru Weber au câștigat fără emoții meciul disputat acasă, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Victorie fără probleme pentru fetele de la HC Alba Sebeș, după încă un meci pe care l-a dominat total, de la primul până la ultimul minut. După ce etapa trecută au trecut ușor în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, echipa de handbal feminin ce reprezintă județul Alba, repetă jocul făcut în ultima partidă, și se impune fără probleme, de această dată la o diferență mai mare. Etapa trecută s-au impus la o diferență de 6 goluri, respectiv 17-23, în timp ce etapa de astăzi a fost câștigată la o diferență de 10 goluri, scor final 31-21, după ce la pauză scorul a fost ceva mai strâns, diferența fiind de doar un gol, și anume 11-10.

„Un meci foarte bun, pe care am reușit să-l câștigăm în fața echipei ce ocupă locul 3 în campionatul din liga a doua. Fetele au jucat foarte bine, am reușit să conducem de la un capăt la altul. Pot să spun că ne-am revenit dupa celelalte partide în care conduceam cu câte 2-3 goluri pe final de partidă, iar la final făceam egal sau pierdeam. Atât eu cât și fetele ținem să mulțumim publicului care ne-a încurajat, și pe această cale vrem să dedicăm victoria obținută astăzi spectatorilor. – a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba Sebeș

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Ana Ciolan – 8 goluri, Paula Hoha – 5 goluri, Paula Chirilă și Ioana Tămaș câte 4 goluri fiecare, Lavinia Dobromir, Anișoara Marcu și Bianca Bogdan câte 3 goluri fiecare, iar Marcela Mala un gol.

Următorul meci pentru formația HC Alba Sebeș va fi în data de 16 noiembrie, când echipa de handbal feminin a județului face deplasarea pentru confruntarea cu Sfântu Gheorghe.

 
 
 

Publicitate

Publicitate