IMG_7024 Sâmbătă de la ora 18:00, formația pregătită de Alexandru Weber, HC Alba-Sebeș are parte de un nou meci dificil. În sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, poposește echipa Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea, formație aflată pe locul 6 înaintea acestei partide. 

După 11 victorii consecutive echipa din Sebeș trebuie să învingă neapărat sâmbătă pentru a-și continua parcursul bun din acest an și pentru a egala la puncte formația de pe locul secund, Mureșul Târgu Mureș, grupare ce va sta în această etapă.

„Mie mi-e frică de toate meciurile. Trebuie să le abordăm cu foarte mare seriozitate, fiecare meci este greu în felul lui. Avem tot lotul apt și trebuie neapărat să câștigăm”, a declarat Alexandru weber, antrenorul echipei HC Alba-Sebeș.

La meciul de sâmbătă spectatorii vor avea parte și de o surpriză din partea organizatorilor. Este vorba de prezența echipei de majorete a Liceului cu Profil Sportiv Sebeș.

Cu cinci etape înainte de final, HC Alba-Sebeș se află pe locul trei cu 37 de puncte, în vreme ce Mureșul Târgu Mureș are 40, iar CSM Slatina 42, dar ambele formații au câte un meci în plus față de echipa lui Weber.

 
 
 

Publicitate

Publicitate