HC Alba-Sebeș  s-a impus cu 27-22 contra celor de la Sport Argeș Pitești. La pauză, echipa pregătită de Octavian Achimescu a condus cu 15-12 și a acumulat a doua victorie consecutivă.

Jocul prestat de sportivele lui Achimescu au condus HC Alba-Sebeș spre o nouă victorie, iar în runda următoare echipa din Sebeș se va deplasa la CS Timișoara.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Paula Chirilă 6, Bianca Bogdan 5, Paula Hoha 5, Mihaela Tecariu 4, Ana CIolan 4, Ioana Almășan 2, Andreea Baltag 1.

Bianca Bogdan a mutat disputa de pe teren în afara lui

Handbalista de la HC Alba-Sebeș a avut un conflict cu una dintre jucătoarele de la Sport Argeș Pitești. Conform celor prezenți la meci, Bianca Bogdan a fost scuipată de o handbalistă de la echipa din Pitești, iar, la finalul jocului, aceasta a vrut să-și facă singură dreptate.

Contactat telefonic, Octavian Achimescu a mărturisit că au existat câteva clinciuri pe parcursul jocului, dar nu a văzut ce s-a petrecut la final. „Da, a fost ceva pe parcursul jocului. Cred că jucătoarea de la Pitești, mai experimentată, a încercat să o provoace, să-și creeze un avantaj. Ce a fost la final nu știu, că nu am văzut”, a declarat Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate