Directorul tehnic Alexandru Weber a plecat luni dimineață la Luncile Prigoanei (Şureanu), alături de loturile de handbal HC Alba-Sebeș (Divizia A, la handbal feminin) și LPS Sebeș (echipa de junioare a Liceului cu Program Sportiv din Sebeș). Weber a precizat că în această perioadă de cantonament accentul va fi pus pe pregătirea fizică.

La întoarcerea din cantonament, cele două echipe din Sebeș susţin câteva jocuri de pregătire, iar tot săptămâna viitoare gruparea  HC Alba-Sebeș va mai perfecționa câteva transferuri. În aceste momente, oficialii echipei din Sebeș negociază pentru transferul portăriței Georgiana Stoleru (30 de ani), al Roxanei Lopătaru (fostă componentă a echipei în sezonul precedent), dar și al unei jucătoare de la gruparea din Constanța.

„Suntem în tratative cu o serie de jucătoare a căror nume nu vi-l pot spune, pentru a nu ne pune alții bețe în roate. În momentul în care semnăm, o să facem public numele lor. Sunt jucătoare de Liga Națională și din Divizia A”, a precizat directorul tehnic al grupării HC Alba Sebeș, Alexandru Weber.

Iată loturile celor două formații deplasate la Prigoana, în cantonament:

LPS Sebeș: Roxana Lazăr, Ioana Oancea, Andreea Gheorghe, Ana Maria Petean, Alexandra Pocol, Ana Maria Popa, Larisa Chiș-Drăgan, Iulia Sentea, Ana Maria Fleșeriu (15 ani), Teodora Cunțan, Daniela Udrea, Sara Tolabi, Iulia David.

HC Alba-Sebeș:  Lenuța Morneci, Ioana Pojar, Paula Hoha, Paula Chirilă, Roxana Lopătaru, Mihaela Tecariu,  Ana Ciolan,  Bianca Bogdan, Ana Ioan, Delia Paștiu, Ioana Almășan,  Andreea Baltag.

 

Comentarii

 1. adriana spune:

  Ce director tehnic,cum a mers el cu doua echipe astea sunt vrajeli de la asa zisul domn director tehnic ,dar de dl.profesor Achimescu Octavian atia auzit?Si dansul a fost cu lotul HC ALBA SEBES si a facut pregatire fizica cu fetele.Asa ca domnul director tehnic sa dea detalii corecte.

 2. SUPORTER spune:

  Asa este, noul antrenor al diviziei din sebes este dl.prof. Achimescu Octavian si dansul este cel care se ocupa de pregatirea fetelor . Ar trebui sa se respecte mai mult si sa se vorbeasca despre persoana dansului, care a avut un trecut excelent ca antrenor la Valcea, nu ca domnul Weber care zboara din floare in floare si retrogradeaza echipe , si mai are curajul sa dea declaratii (eronate) in ziar .

 3. fan sebes spune:

  de ce nu va interesati mai fratilor cine a dat interviul deoarece stirea a fost dat de Dl Costea ,daca ziarul a preluat doar franturi este altceva.si intr adevar echipa are un antrenor nou care se ocupa de fete si Dl Weber este doar director tehnic.macar acum de s ar pune accent pe valorile din sebes,si sa nu ne mai hazardam cu ,,,vom promova,,,sa tacem si sa facem.
  SUCCES FETELOR

 
 

Publicitate

Publicitate