Victorie dramatică pentru HC Alba-Sebeș în ultima partidă de pe propriul teren din acest sezon. Gruparea pregătită de Octavian Achimescu a învins 31-30 (14-19, la pauză), la capătul unui meci dramatic. 

HC Alba Sebeș s-a despărțit cu o victorie de suporterii săi. Deși au fost conduse și cu șapte goluri, fetele lui Achimescu au revenit spectaculos în partea secundă și au învins la limită Național Râmnicu Vâlcea, la capătul unui meci în care nimeni probabil nu mai visa la o victorie.

„Pe final mulțumit de rezultatul final, am fost conduși aproape tot meciul, nu am mai sperat să câștigăm la un moment dat. A fost o jucătoare care a luat jocul pe cont propriu, este vorba de Oana Bidașcu, dar ea când a fost schimbată a mers mai bine. Nu e doar ea vinovată, poate nu a prins un meci  prea bun. În repriza a doua am recuperat cele cinci goluri și s-a terminat cu bine”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Ana Ciolan 10, Simina Neag 5, Mădălina Predoi 4, Alexandra Oncu 4, Bianca Bogdan 3, Paula Chirilă 3, Oana Bidașcu 2.

În ultima partidă, HC Alba-Sebeș va juca în deplasare cu HCM II Baia Mare, după care șefii clubului vor analiza evoluția din acest sezon și vor începe planurile pentru ediția viitoare a Diviziei A de handbal feminin, campionat în care HC Alba-Sebeș nu mai are voie să rateze promovarea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate