Alexandru Weber HC Alba-Sebeș a ajuns la a 12-a victorie consecutivă după ce s-a impus sâmbătă pe propriul teren cu 24-21 (13-10, la pauză), în fața celor de la Național Râmnicu Vâlcea. La final antrenorul a menționat că succesul este dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor sărbătorite cu ocazia Zilei Femeii.

După prima repriză scorul arăta 13-10, dar echipa lui Weber putea avea avantaj mai clar pe tabelă, însă fetele din Sebeș s-au întrecut în ratări. Pe tot parcursul jocului, HC Alba-Sebeș a ratat patru aruncări de la 7 metri, dar și  alte aruncări de pe semicerc.

„A fost un meci greu pe care l-am controlat de la început la sfârșit. Am ratat mult. Patru aruncări de la 7 metri și asta le-a permis vizitatoarelor să se apropie de noi. Felicit toată echipa, toate fetele și dedicăm acest succes tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie”, a declarat Alexandru Weber

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat:Anișoara Marcu 1, Paula Hoha1, Ioana Tămaș 1, Bianca Bogdan 1, Mădălina Bonea 1, Lavinia Dobromir 4, Cristina Malac 4, Ana Ciolan 4, Paula Chirilă 7

Etapa viitoare, gruparea pregătită de Alex Weber va juca în deplasare cu HC Argeș-Pitești, într-o nouă partidă dificilă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate