HC Alba-Sebeș va disputa primul joc pe propriul teren din acest sezon competițional. În sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș va ajunge Mureșul Târgu Mureș, formație care ocupă locul opt după două jocuri, în vreme ce HC Alba-Sebeș se află pe 11.

Președintele clubului, Virgil Costea, s-a declarat mulțumit de evoluția fetelor lui Achimescu, chiar dacă nu au câștigat nici un joc din primele două runde.

Virgil Costea: „Spun cu mâna pe inimă că sunt mulțumit de jocul fetelor”

„Chiar dacă am pierdut primele două etape, pot spune cu mâna pe inimă că sunt mulțumit de jocul fetelor. Suntem în creștere, iar jocul de joi îl abordăm la victorie, nici nu luăm în calcul altă variantă. Încă mai sperăm să ne îndeplinim obiectivul nostru, care e clasarea în primele trei locuri. Suntem conștienți de valoarea echipei din Deva, dar cred că le putem pune probleme. Sperăm ca la jocul cu Târgu Mureș să reintre și jucătoarele accidentate”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș.

Partida cu Mureșul Târgu Mureș va avea loc joi, de la ora 18.00, în sala de sport „Florin Fleșeriu” din Sebeș, iar intrarea va fi gratuită.

Foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate