Echipa de handbal feminin HC Alba-Sebeş a susţinut, joi, jocul cu numărul trei din cadrul Diviziei A, Seria B. Albaiuliencele au câştigat partida cu Mureşul Târgu Mureş cu scorul de 23-18 (12-9).

HC Alba-Sebeş, condusă de pe bancă de antrenorul Octavian Achimescu a obţinut prima victorie din noul sezon. Albaiuliencele au condus practic pe toată durata partidei, scorul pauzei fiind de 12-9. La ultimul fluier al arbitrilor, HC Alba-Sebeş a învins la cinci goluri diferenţă (23-18).

„Am avut două evoluţii bune în primele partide din acest sezon, iar fetele au crescut, ca şi grup. Mă bucur că am învins Mureşul Târgu Mureş, o formaţie foarte bună de altfel, şi sper să nu ne oprim la această victorie. Meritul victoriei este al fetelor care s-au dăruit astăzi pentru această primă victorie”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeş.

Au marcat pentru HC Alba-Sebeş: Simina Neag, Ana Ciolan (5 reuşite), Bogdan Bianca, Ana Ion, Paula Hoha (3 reuşite), Delia Paştiu, Mihaela Pecariu, Andreea Baltag, Ana Maria Popa (o reuşită).

Au mai evoluat:  Roxana Lazăr, Ana-Maria Petean, Ioan Pojar, Lenuţa Mormeţ, Maricica Ilea.

Pentru următorul joc din campionat, HC Alba-Sebeş se va deplasa la Târgu Jiu pentru disputa cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Partida va avea loc duminică, 7 octombrie.

FOTO: Neluțu TINCU

 

Comentarii

  1. fan spune:

    FELICITARI FETELOR.TINETI O TOT ASA . Meritati aceasta victorie deoarece a ti demonstrat ca se poate.Pe viitor tot asa cu victorii.

  2. SUPORTER spune:

    Bravo fetelor, victoria e victorie, dar trebuie sa castigati si in deplasare nu doar acasa , pentru ca aici aveti si sustinerea publicului dar si a arbitrilor .

  3. Adi spune:

    Felicitari fetelor,dar nu in ultimul rand dl.antrenor.Se vede o crestere a fetelor,o evolutie in bine sa o tineti tot asa,inca o data BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

 
 

Publicitate

Publicitate