HC Alba-Sebeș își continuă politica de transferuri bazată pe împrumutul de jucătoare și nu pe achiziționarea acestora, iar acest lucru vine după ce, timp de doi ani, aceste împrumuturi s-au dovedit a nu fi favorabile echipei din Sebeș.

Conducătorii echipei HC Alba-Sebeș nu par să învețe nimic din greșelile din trecut. Echipa a împrumutat mai multe jucătoare în sezonul precedent, dar și în urmă cu două sezoane și nu și-a îndeplinit obiectivul, iar acum președintele Virgil Costea aplică aceeaşi strategie.

În aceste zile, Virgil Costea se află la Baia Mare pentru a negocia împrumutul unor handbaliste.

Achimescu rămâne și sezonul viitor

HC Alba-Sebeș își păstrează antrenorul pentru sezonul viitor. Octavian Achimescu va pregăti formația pentru accederea în Liga Națională de handbal feminin, asta după ce în sezonul precedent a avut sarcina de a construi o echipă pentru sezonul viitor. Nu a reuşit, deoarece fetele, majoritatea împrumutate de la alte cluburi, se vor întoarce la echipele lor, iar Achimescu va trebui să formeze o echipă în această vară.

Cu Octavian Achimescu la conducere, echipa a avut evoluții mai bune în retur, când efectivul echipei din Sebeș a fost întărit cu câteva jucătoare, al căror împrumut sau contract a expirat la finele sezonului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate