HC Alba-Sebeş  joacă, duminică, cu liderul CSM Cetate Deva, echipă aflată pe locul 1 în Divizia A, Seria B de handbal feminin. Cu o singură înfrângere în acest an, Cetate Deva este favorită certă, dar chiar şi aşa jucătoarele din Sebeş au pus gând rău echipei lui Mircea Muntean. 

În tur, Deva a învins la Sebeş, iar meciul de duminică este privit ca o revanşă de oficialii sebeşeni; optimismul este la el acasă în tabăra lui Achimescu.

„Eu am datoria să fiu optimist. Fetele se pregătesc foarte serios şi au şi ele ambiţia să facă un meci foarte bun la Deva, restul – la faţa locului. Dacă vom câştiga, cu siguranţă va creşte moralul echipei, eu nu văd imposibilă o victorie”, a declarat Virgil Costea, preşedintele HC Alba-Sebeş.

Virgil Costea: „O victorie ar spăla toate păcatele din acest sezon”

Fără probleme de lot şi cu o echipă motivată, preşedintele Virgil Costea consideră că partida de duminică poate spăla toate păcatele din acest sezon, mai ales dacă formaţia lui Achimescu ar obţine o victorie.

„Ar fi o spălare a păcatelor, a deficienţelor noastre şi ar fi o creştere de moral şi pentru obiectivul de anul viitor. Mi-aş dori ca echipa să scape de temerile astea, totdeauna am pierdut din pricina emoţiilor, din cauza fricii şi pe lipsă de gestionare”, a mai spus Costea. Acesta ştie şi cum le-ar putea surprinde pe handbalistele din Deva: „Putem să le surprindem pe  benzi, unde sunt mai slabi şi pe jocul colectiv şi să nu ne hazardăm”.

Disputa de duminică va avea loc de la ora 18.00, în sala Polivalentă de la Deva.

 
 
 

Publicitate

Publicitate