IMG_9372Dezastru pentru HC Alba-Sebeș. Echipa pregătită de Alexandru Weber a pierdut cu 20-29 prima partidă din barajul de promovare și șansele grupării din Sebeș să acceadă în Liga Națională s-au redus considerabil. 

La pauză scorul a fost 13-10 pentru Constanța, iar în partea secundă echipa lui Weber a ratat ocazii monumentale, care s-au dovedit a fi fatale formației din Sebeș.

„A fost un joc bun dacă n-am fi ratat atâtea ocazii. Când pierzi e normal să te critice toată lumea. Numai la victorii și la bucurie e bine, așa e. Am făcut un joc mai prost, ne jucăm șansa în acest moment. Dacă câștigăm două meciuri, mai avem șanse”, a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba-Sebeș.

Marți de la ora 16:00, HC Alba-Sebeș va juca meciul doi pentru promvoare, partidă în care va întâlni o altă echipă victorioasă în primul joc, CSM Ploiești.

Toate condițiile pentru promovare!

În săptămâna premergătoare barajului, conducătorii echipei HC Alba-Sebeș a făcut eforturi considerabile pentru a achita restanțele salariale, iar de sâmbătă echipa din Sebeș a intrat în cantonament la complexul „Boca Del Rio” din Gura Râului.

Ba mai mult turneul de promovare a fost mutat de la Târgoviște la Sibiu, tocmai pentru ca fanii echipei să poată încuraja echipa la meciurile de baraj.

Momentan fetele au rămas datoare, însă trebuie să ținem cont de diferența elocventă de valoare dintre cele două eșaloane.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate