HC Alba-Sebeș a tremurat serios duminică, în fața echipei CSM Slatina. După un meci dominat în mare parte de CSM Slatina, echipa lui Tavi Achimescu și-a revenit pe final și a reușit să câștige cu scorul de 29-28, asta după ce la pauză tabela indica 16-18 pentru vizitatoare.

Pregătirea fizică, atmosfera din sală, dar și evoluția fetelor au condus Sebeșul spre o nouă victorie în campionat, a doua din acest an.  Fără Mihaela Tecariu, Larisa Comșa, accidentate și cu Paula Chirilă nerecuperată complet, gruparea din Sebeș nu a avut o misiune ușoară contra formației din Slatina.

„A fost un joc foarte greu, am fost conduși majoritatea timpului, dar, pe final, pregătirea fizică a fost cheia succesului. Am avut mai multă determinare și am fost mai proaspeți în ultimele 10 minute, sala a fost plină, niciodată nu am avut așa o sală plină”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor HC Alba-Sebeș.

HC Alba-Sebeș va juca duminică în deplasare cu Mureșul Târgu Mureș. În acest moment, HC Alba-Sebeș are două victorii consecutive, ambele obținute pe propriul teren.

 

 

Comentarii

  1. fan al echipei spune:

    bravo fetelor,ati fost extraordinare,frumos meci ati facut,multa bafta pe duminica si la restu meciurilor,sunteti cele mai tari :)

 
 

Publicitate

Publicitate