HC Alba-Sebeș a câștigat duminică jocul de pe propriul teren contra celor de la Universitatea Timișoara. Scorul final 36-24 (18-10 la pauză) a arătat diferența clară de valoare dintre cele două echipe de pe teren.

Peste 700 de spectatori au asistat la victoria obținută duminică seară de HC Alba-Sebeș. Sportivele lui Achimescu și-au revenit după eșecul de la Deva și au învins clar penultima clasată.

„A fost un meci foarte bun făcut de noi, am jucat în viteză, am și ratat mult, dar per total jocul a fost disputat și dominat din primul minut până în ultima secundă de noi. Publicul a fost din nou alături de noi”, a declarat Virgil Costea, președintele HC Alba-Sebeș.

În partida de duminică s-a remarcat portărița Morneci, dar și Ana Ciolan și Alexandra Oncu, cele două marcând împreună 17 goluri.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Ana Ciolan 10, Alexandra Oncu 7,   Andreea Predoi 5, Simina Neag 4, Bianca Bogdan 2, Paula Chirilă 2, Delia Paștiu 2, Oana Bidașcu 2, Ioana Pojar 2.

Divizia A de handbal feminin va avea pauză trei săptămâni, până pe 4 aprilie, datorită acțiunilor desfășurate de loturile naționale.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate