HC Alba Sebeș a reușit prima victorie din perioada pregătirilor pentru sezonul competițional care va debuta în toamnă. Formația condusă, din această săptămână, de Alexandru Weber a câștigat amicalul cu CS Universitatea Reșița cu scorul de 34-20 (14-9).

Partida de vineri seara din Sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost dominată în totalitate de gruparea condusă de Alexandru Weber. Încă din primele minute, fetele au început să prindă avânt și să marcheze în poarta echipei din Reșița.

Finalul partidei a fost unul fără emoții, iar scorul în minutul 45 era de 25-17.

Sebeșul a reușit să se impună în final cu scorul de 34-20.

„Eu zic ca le-am dominat și fizic și psihic și tactic și ne pregătim pentru meciul de sâmbătă de la Deva, în compania echipei din Ucraina. Felicit fetele pentru prima victorie din acest an și dorim să continuăm pe acest trend ascendent și să intrăm cu bine în campionat”, a declarat Alexandru Weber.

Au marcat pentru HC Alba Sebeș: Mădălina Bonea (4), Simina Neag (3), Bogdan Bianca (1), Lavinia Dobromir (5), Petrea Andreea (4), Ana Ciola (8), Adriana Tămaș (5), Paula Hoha (1), Alexandra Oncu (3).

Echipa de handbal feminin din Sebeș se pregătește intens pentru a-și îndeplini obiectivul de a promova în Prima Ligă. După schimbarea antrenorului, HC Alba-Sebeș a susținut deja două partide amicale, iar sâmbătă va urma a treia, cu o echipă din Ucraina.

Foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate