HC alba  sebes - cetate devaEchipa de handbal HC Alba Sebeș a ajuns la cea de-a 5-a victorie consecutivă, după ce astăzi s-a impus cu scorul de 29-24 în fața echipei CS Universitatea Reșita . Fetele antrenate de Alexandru Weber au bifat o nouă vctorie în cadrul campionatului de handbal feminin din Divizia A.

După reușita din etapa trecută când au câștigat cu 29-23 confruntarea din deplasare în fața celor de la Sfântu Gheorghe, astăzi a venit rândul ca echipa să învingă și pe teren propriu, în fața propriilor suporteri. Susținute de public și încurajate pe tot parcursul meciului de galerie, fetele de la HC Alba Sebeș nu au avut nici cea mai mică emoție în ceea ce privește victoria obținută astăzi.

Fetele antrenate de Alexandru Weber au intrat bine încă din startul partidei și au reușit să preia ușor, ușor controlul asupra meciului. Până la pauză, scorul a luat deja proporții mari în favoarea gazdelor, care conduceau cu o diferență de 8 gluri, scor 17-9. Nici cea de-a doua repriză nu a decurs altcumva, fetele din Sebeș continuând să marcheze. Până la finalul partidei oaspetele din Reșita au reușit să mai reducă din handicap, însă nu îndeajuns încât să pună probleme, astfel că scorul final s-a încheiat cu o diferență de 5 goluri pentru gazde, respectiv 29-24.

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Paula Chirilă – 5 goluri, Ana Maria Ciolan, Ioana Tămaș, Bianca Bogdan și Alexandru Oncu – câte 4 goluri fiecare, Marcela Malac și Lavinia Dobromir – câte 3 goluri, respectiv Simina Neag – 2 goluri.

Un joc foarte bun pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt și am reușit să ne pregătim pentru meciul din etapa viitoare pe care îl abordăm cu mare încredere. Sunt foarte mulțumit că am reușit să rulez tot lotul avut la dispoziție. Felicit atât fetele pentru jocul prestat dar și publicul care a fost încă o dată uimitor. Și nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc și galeriei care a fost alături de noi și ne-a susținut pe tot parcursul meciului. – a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba Sebeș

În cea de-a ultima partidă din acest an, HC Alba Sebeș face sâmbătă 30 noiembrie deplasarea pentru disputa cu Timișoara într-un meci ce se anunță interesant de ambele părți.

 
 
 

Publicitate

Publicitate