Alexandru Weber a reușit un egal în primul său meci, ca antrenor al echipei de handbal feminin HC Alba – Sebeș. După două înfrângeri pe care le-a avut cu Chimistul Râmnicu Vâlcea, sportivele din județul nostru au încercat să demonstreze că pot mai mult și au terminat la egal, 28- 28, meciul de joi seara din Sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Se pare că schimbarea antrenorului Octavian Achimescu de la HC Alba – Sebeș nu a afectat foarte tare echipa, care a reușit să termine la egalitate meciul cu Chimistul Râmnicu Vâlcea. Prima parte a jocului a fost destul de strânsă, astfel că tabela de marcaj arăta la pauză scorul de 14-15. Cea de-a doua parte a meciului a fost dominată de jucătoarele din Sebeș, care au reușit să termine meciul împotriva echipei din prima Ligă, la egalitate.

„ A fost un meci foarte bun făcut de echipa din Sebeș, am controlat din prima parte a meciului. Eu zic că am fost peste ele, din toate punctele de vedere. Meritau victoria, dar pe ultimul minut am avut un 7 metri neacordat de arbitri”, a declarat proaspătul antrenor, Alexandru Weber.

Pentru HC Alba – Sebeș au marcat următoarele jucătoare: Bianca Bogdan, 7 goluri, Mădălina Bonea, 5 goluri, Ana Maria Ciolan, Adriana Tămaș și Paula Hoha, fiecare câte 3 goluri, Alexandra Oncu și Paula Chirilă, câte 2 goluri, iar Lavinia Dragomir, 1 gol.

Următorul meci de pregătire pentru HC Alba – Sebeș va avea loc vineri de la ora 19.30 tot acasă cu CS Universitatea Reșita, echipă care evoluează în divizia A. Sâmbără echipa din Sebeș se va deplasa la Deva, când jucătoarele vor da piept cu una dintre cele mai bune echipe de handbal feminin din Ucraina.

Foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate