Ieșită din cursa pentru promovare, HC Alba-Sebeș s-a impus miercuri pe propriul teren în jocul cu Chimia Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 30-22, după ce la pauză tabela indica 17-12. Conform antrenorului Dorin Cian, echipierele din Sebeș au făcut una dintre cele mai bune partide din acest retur de campionat.

Victoria la opt goluri nu poate fi pusă la îndoială, iar tehnicianul fetelor din Sebeş s-a declarat pentru prima dată mulțumit de cele două faze pe care echipa lui le-a făcut (ofensiva și defensiva).

”A fost un meci cu un debut echilibrat, dar noi ne-am apărat mai bine și pe atac am marcat. Am avut o evoluție bună după atâtea pauze și întreruperi competiționale. Îmi felicit fetele pentru victoria obținută”, a declarat Dorin Cian, antrenor principal HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba-Sebeș, au marcat: Ana Ciolan 12, Roxana Lopătaru 6, Paula Chirilă 5, Mihaela Tecariu 4, Ana Ioan 2 și Bianca Bogdan1.

 

 

Comentarii

 1. Sorin spune:

  Unde este dorin Cian in poza?
  Actualizati echipa fratilor ca e veche!!!

  1. fan sebes spune:

   D nul Cian nici nu are poze facute cu echipa aceasta,,, el da singur interviuri,,,,fetele nu conteaza

 2. fan sebes spune:

  nu mai sunt in cursa pentru promovare ptr ca au vandut meciul cu Sf gheorghe cand apare un articol in ziar exact in timpul meciului cu scorul de final,,,,,FRATILOR,,,,,sunt multe de vazut la antrenorii acestia ce au urmarit ei prin acest lucruuuuuuuuuu…..

 3. fan sebes spune:

  nu mai sunt ptr promovare de cand le au vandut fetelor meciul cu Sf gheorghe,unde ati mai intalnit sa se stie scorul inca din timpul meciului min 10 era deja stiut scorul doar ca nu erau trecute marcatoarele adevarate…FRATILOr….. dezamagiti niste fete si antrenorii stiu ei ce vor sa faca ,,,si au facut ei niste planuri superbe pe spatele bietelor fete,,,,,asa ca …pacat ca nu au ajuns pe locul 2 deoarece se putea
  daca erau corecti atunci puteau fi pe locul 3 si cum caracalul nu promoveaza era o sansa sa mearga fetele la baraj……..

 4. SUPORTER spune:

  Domnule e posibil asa ceva ! Oamenii vin, isi iau banii si pleaca. Nu ii intereseaza catusi de putin de ce a fost, ce este si ce va fi la echipa aceasta. Se putea ajunge la calificarile pentru baraj cu lejeritate, doar ca practic nu sunt bani (ca teoretic sunt mai mult decat gramada, doar ca in buzunarele cui nu trebuie), nu exista conducere ! Pacat de aceste fete care muncesc pentru ce? Poate fi un scop mai mare pentru un sportiv ? Decat o promovare? Dar bineinteles viitorul lor ca sportive nu conteaza, viitorul orasului ca renume nici atat. Pacat de ce a insemnat odata Sebesul in handbalul romanesc, si pacat ca nu se mai vrea asta. Toata lumea il blama pe Weber, dar macar el facea magariile ce le facea cu sufletul, nu doar pentru niste amarati de bani.

 
 

Publicitate

Publicitate