HC Alba-Sebeş încearcă să mai „ciupească” fonduri de la Consiliul Judeţean Alba. Chiar dacă la echipă nu sunt rezultate, iar de două sezoane tot promit promovarea, şefii HC Alba-Sebeş sunt la un pas să obţină o nouă finanţare majoră din partea Consiliului Judeţean Alba.

Bugetul solicitat de 300.000 de lei noi  ar fi necesar, conform solicitanţilor, pentru  îndeplinirea obiectivului şi anume clasarea pe locurile 1-4, în Divizia A de handbal feminin, Seria B.

La HC Alba-Sebeş, Consiliul Judeţean Alba este membru fondator şi de la înfiinţare a cheltuit o sumă importantă de bani, echipa neîndeplinindu-şi obiectivul înscris pe raportul de specialitate anul trecut, iar în acest sezon au şanse minime să încheie campionatul pe unul din locurile 1-4.

„Nu comentez, eu mi-am spus punctul de vedere în scris. Nu sunt în măsură să comentez fiecare aspect de la competiţie. Aştept rezultate mai bune de la echipă”, a declarat Virgil Costea, preşedinte HC Alba-Sebeş.

Totuşi, pentru sezonul viitor, HC Alba-Sebeş are din nou ca obiectiv principal accederea în Liga Naţională de Handbal Feminin.

Proiectul de hotărâre a fost amânat până la publicarea bugetului în Monitorul Oficial. În anul 2012, HC Alba-Sebeş, a primit 400.000 de lei de la bugetul judeţean.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate