Echipa de handbal feminin HC Alba Sebeș a punctat cea de-a 4-a victorie consecutivă, în cadrul campionatului a Diviziei A. Fetele antrenate de Alexandru Weber au reușit să câștige și în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, scor 29-23, după ce la pauză echipa gazdă conducea cu un gol, 12-13.

După victoria de acasă, în fața celor de la Universitatea Pitești, unde au reușit să se impună la o diferență de 10 goluri, scor 31-21, fetele coordonate de Alexandru Weber au făcut astăzi deplasarea la Sfântu Gheorghe, în speranța unei noi victorii. Deși la pauză scorul era îndreptat în favoarea gazdelor, HC Alba Sebeș a reușit să revină în joc și să se impună până la finalul partidei, la o diferență de 6 goluri, scor 29-23.

Am făcut un joc bun, am mers aproape cap la cap până la începutul reprizei secunde, când am intrat în normalitate. Nu am mai ratat la fel de mult ca în prima parte a jocului și am reușit să obținem victoria. Așteptăm ca în meciul din etapa viitoare, jucat la Sebeș, să fie prezenți cât mai mulți suporteri, în ultimul meci pe care îl disputăm în acest an acasă. – a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba Sebeș.

Pentru HC Alba Sebeș au marcat : Ana Maria Ciolan – 6 goluri, Lavinia Dobromir – 5 goluri, Marcela Mala și Simina Neag câte 4 golrui fiecare, Ioana Tămaș – 3 goluri, Paula Chirilă și Bianca Bogdan câte 2 goluri fiecare, Anișoara Marcu, Mădălina Bonea și Paula Hoha câte un gol.

HC Alba Sebeș nu a mai simțit gustul unui eșec de acum 4 etape, când au pierdut la un singur gol deplasarea de la CSM Slatina, scor 23-22. Echipa de handbal feminin încearcă să iși încheie evoluția din acest an tot printr-o victorie, sâmbătă 23 noiembrie, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate